Hyaluronzuren

Bij het ouder worden neemt de hyaluronzuur (HA) productie af. De huid wordt slapper en gaat rimpels vertonen.

Hyaluronzuur zorgt overal voor een gehydrateerde en elastische huid. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn wereldwijd het meest populair. Dit is voornamelijk vanwege de al jaren aangetoonde veiligheid van het product.

Hyaluronzuren zijn uitermate geschikt voor de wallen, neuslippenplooi, hangende mondhoeken, jukbeenderen, uw lipcontour , lipvolume en voor de fijne lijntjes rond de mond en beginnende lijntjes in het gezicht.

Bij SkinDoctor wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuren waarvan al jaren wetenschappelijk bewezen is dat het zeer veilig en betrouwbaar is. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar en houdt gemiddeld 6 tot 18 maanden aan afhankelijk van het behandelde gebied. Er wordt onder andere gewerkt met Stylage, Belotero en Etermis van Merz Aesthetics.

Radiesse

Bij het ouder worden breekt uw eigen collageen af waardoor uw huid volume, veerkracht en flexibiliteit verliest.  Met volume behandelingen kan dit tegen gegaan en behandeld worden.

Een mooi product hiervoor is Radiesse welke bij SkinDoctor zeer succesvol ingezet  wordt en waarbij naast het volume ook uw collageen aanmaak gestimuleerd wordt.

Een behandeling met Radiessee is geschikt voor de neuslippenplooi, mondhoeken, de wangen, jukbeenderen, kin en om de kaaklijn te verstevigen.

Het resultaat van Radiesse is ook direct zichtbaar en ziet er natuurlijk uit. Het resultaat houdt gemiddeld een jaar of zelfs langer aan.

Sculptra

Sculptra is een filler dat de aanmaak van uw eigen collageen in de huid stimuleert waardoor de huid steviger, veerkrachtiger en voller wordt.  Sculptra is een polymelkzuur wat zich het inbrengen verspreidt en voor aanmaak van nieuw collageen zorgt.

Direct na de behandeling is het effect zichtbaar. Dit effect houdt echter maar enkele dagen aan en zal langzaam weer gaan terugkomen in de vorm van uw eigen collageen.

De behandeling bestaat uit een opbouw. Na de eerste behandeling zal er nog een tweede en eventueel derde behandeling plaatsvinden ieder na 4-6 weken. Het uiteindelijke effect van de behandeling zal na 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn en houdt dan ongeveer 2 tot 3 jaar aan.

Veiligheid

Bij SkinDoctor wordt uitsluitend met niet-permanente vulmiddelen gewerkt. De merken waar wij mee werken daarvan is bewezen dat de veiligheid op lange termijn gewaarborgd is.

Iedereen heeft recht op het juiste behandeladvies! Daarom is het eerste consult bij SkinDoctor zowel vrijblijvend als gratis.

Afspraak maken