Welkom bij Skindoctor

SkinDoctor kent twee eigenaren. Drs. Claire Demmendal en Drs. Refke Lips.
De cosmetisch artsen van SkinDoctor zijn allen BIG geregistreerd.

Sculptra 5:29

Hoe werkt een behandeling met de filler Sculptra? Bekijk hier ons introductie filmpje! Interesse in een behandeling? Bel en maak een vrijblijvende afspraak.

Sculptra 5:29

Hoe werkt een behandeling met de filler Sculptra? Bekijk hier ons introductie filmpje! Interesse in een behandeling? Bel en maak een vrijblijvende afspraak.

Sculptra 5:29

Hoe werkt een behandeling met de filler Sculptra? Bekijk hier ons introductie filmpje! Interesse in een behandeling? Bel en maak een vrijblijvende afspraak.

Afspraak maken?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak in een van onze klinieken.
Wilt u er rekening mee houden wanneer u niet binnen 24 uur voor de gereserveerde tijd met een geldige reden afmeld, wij 50,00 hanteren voor no show.

Wij accepteren uitsluitend pin- en contante betalingen.

Doctor’s advies

Heeft u een vraag over een behandeling of product, stuur dan uw vraag naar [email protected] of bel ons op telefoonummer: 010-3070588 of 070-2210713

Onze winkel

Zijn uw producten bijna op en wilt u ze thuis gestuurd krijgen? Bestel de producten in onze webwinkel met 10% korting op de reguliere prijzen (deze prijzen zijn al doorberekend in de webshop).

Volledig gecertificeerd

De NVCG is een belangenvereniging voor artsen die cosmetische chirurgie / behandelingen uitvoeren.

Wij zijn aangesloten bij de Anbos, de NVCG, de NVH en BIG geregistreerd wat maakt dat u wellicht met verwijzing van de huisarts in aanmerking komt voor een vergoeding van uw behandeling. U dient de factuur direct aan ons te betalen en kunt deze later declareren bij uw eigen zorgverzekering.

Event Planning

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts

Killing Competition

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts

Hoe werkt een behandeling met de filler Sculptra? Bekijk hier ons introductie filmpje! Interesse in een behandeling? Bel en maak een vrijblijvende afspraak.

Behandelingen

Lees hieronder over onze behandelingen. Van huidverbetering tot anti-aging en fillers. Bij SkinDoctor wordt uitsluitend gewerkt met niet-permanente fillers. Deze verdwijnen na een bepaalde periode weer uit het lichaam.

Botox

Botox is van oorsprong een geneesmiddel. Het wordt al enkele jaren zeer succesvol in de cosmetische geneeskunde toegepast. Het wordt oa gebruikt voor de behandeling van dynamische rimpels, zoals voorhoofdsrimpels,fronsrimpel en kraaienpootjes. Uitgevoerd door onze ervaren artsen is het een volkomen veilige endoelgerichte behandeling. Het effect houdt gemiddeld 4 maanden aan. Het wordt tevens ingezet voor de behandeling van overmatig zweten, migraine en tandenknarsen.

Radiesse

Radiesse is een collageen stimulerende filler op basis van calcium hydroxyapatite. Bij het ouder worden breekt uw eigen collageen af, uw huid verliest hierdoor aan volume, veerkracht en flexibiliteit. Radiesse is vooral geschikt om diepere rimpels zoals een neuslippenplooi te herstellen of voor herstel van volumeverlies op uw wangen en jukbeen. Het resultaat van Radiesse is ook direct zichtbaar en houdt een jaar of zelfs langer aan.

Sculptra

Sculptra is een filler dat de aanmaak van uw eigen collageen in de huid stimuleert waardoor de huid steviger, veerkrachtiger en voller wordt. Sculptra is een polymelkzuur wat zich het inbrengen verspreidt en voor aanmaak van nieuw collageen zorgt. Direct na de behandeling is het effect zichtbaar. Dit effect houdt echter maar enkele dagen aan en zal langzaam weer gaan terugkomen in de vorm van uw eigen collageen. De behandeling bestaat uit een opbouw. Na de eerste behandeling zal er nog een tweede en eventueel derde behandeling plaatsvinden ieder na 4-6 weken. Het uiteindelijke effect van de behandeling zal na 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn en houdt dan ongeveer 2 tot 3 jaar aan.

Medische peelings

Medische chemische peelings worden zeer succesvol ingezet bij verschillende huidproblemen waaronder: pigmentproblemen, (acne)littekens, beginnende rimpels en voor verbetering van uw huidtextuur. Er wordt gekeken welke peeling voor uw huidprobleem het beste geschikt is en dan zal er een behandelplan met u gemaakt worden. Er wordt gewerkt met peelings welke uitsluitend door ervaren artsen uitgevoerd mogen worden waaronder Glycolzuurpeeling, TCA peeling en een Jessner peeling.

Kleine medische ingreep

Bij SkinDoctor kunt u ook terecht om kleine goedaardige huidaandoeningen te laten weghalen. Onder een plaatselijke verdoving kunt u onder andere uw (steel)wratjes, verruca seborrhoica en talgcystes mooi cosmetisch laten verwijderen.

Gratis Consult

Iedereen heeft recht op het juiste behandeladvies! Daarom is het eerste consult bij SkinDoctor zowel vrijblijvend als gratis. Alvorens over te gaan tot een behandeling zullen er ook altijd foto’s worden gemaakt. Hiermee kan het resultaat worden geëvalueerd.

Pigmentbehandeling

Pigment of ouderdomsvlekken komen veel voor. De meeste mensen vanaf middelbare leeftijd hebben wel één of meer van deze plekken op hun huid. Maar ook op jongere leeftijd kan men hier last van hebben, denk bijvoorbeeld aan het krijgen van een zwangerschapsmasker welke niet meer weg gaat. De meeste pigmentvlekken ontstaan vooral op een huid dat veelvuldig is blootgesteld aan de zon zoals, handruggen, decolleté en het gezicht. Laat u bij SkinDoctor vrijblijvend adviseren welke behandeling voor uw vlekken het meeste geschikt is, dit is namelijk van vele factoren afhankelijk. Onder andere middels diverse peelings en Cosmelan kunt u succesvol van uw probleem afkomen.

Huidverbeterende schoonheidsbehandeling

Heeft uw huid een opfrisser nodig of wilt u verzachting van lijntjes of eerste tekenen van huidveroudering dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onder andere producten van SKinCeuticals en Meso-Esthetic kunt u uw huid weer een boost geven. Wilt u hier meer over weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bindsweefselmassage/ Natural Face Lifting

Bindweefselmassage of Natural Face Lifting, is een manuele verjongingskuur en bindweefselmassage van het gelaat, de hals en het decolleté. Een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken wordt het onderhuids bindweefsel gestimuleerd, de gezichtsspieren getraind, verklevingen los gekneed en komen afvalstoffen vrij.
Ook komt de doorbloeding goed op gang waardoor er meer zuurstof de huid bereikt. Doordat de huid zich gaat hertstellen van binnen uit wordt de huid op een natuurlijke manier ‘gelift’. Door het afsluiten met een lymfedrainage worden de vrijgekomen afvalstoffen en (opgehoopt) vocht afgevoerd. Na 1 behandeling heeft de huid een frisse en gezonde uitstraling. Na een kuur van ongeveer 5-10 behandelingen (waarvan minstens 2 massages per maand, vanwege het maandelijkse huidvernieuwingsproces) bereikt men goede langdurige resultaten zoals verstrakking van de gezichtscontouren en verzachting van fijne lijntjes en rimpels. Na een jaar is herhaling gewenst.

Ooglidcorrectie

Corrigeer uw hangende oogleden middels een ooglidcorrectie

Een huidoverschot van de bovenoogleden kan zorgen voor een vermoeide gezichtsuitdrukking. Hierdoor kunt u er ouder uitzien dan u in werkelijkheid bent. In extreme gevallen kunnen hangende bovenoogleden het zicht belemmeren. Tevens kan het hoofdpijnklachten geven. Bij een ooglidcorrectie verwijdert, onze chirurg en cosmetisch arts dokter Kristel Woltman, uiterst precies de overtollige hoeveelheid huid. De ingreep geschiedt onder plaatselijke verdoving. De nieuwste hechttechniek zorgt voor een snelle genezing zonder opvallend litteken naderhand. De herstelperiode duurt ongeveer een week. Het resultaat zal natuurlijk zijn en u ziet er jonger en frisser uit.

Microneedling

Bij SkinDoctor wordt gewerkt met de GoldPen. De GoldPen is het meest nieuwe en professionele systeem op het gebied van microneedling. Met behulp van hyaluronzuur en speciale op uw huid(probleem) aangepaste oplossingen wordt uw huid behandeld.

Middels zeer fijne naaldjes worden er gecontroleerde microgaatjes in de bovenste huidlaag aangebracht. Hierdoor komen groeifactoren vrij welke de aanmaak van elastine en collageen stimuleert. De huid krijgt een intensieve boost, een directe opfrissing en uiteindelijk een nieuwe structuur in optimale conditie.

De microneedling behandeling is zeer geschikt bij huidverslapping, tegen fijne lijntjes en rimpels,(acne) littekens , zonbeschadigingen, pigmentproblemen en bij een grove huidstructuur met vergrote poriën.

Het eindresultaat is niet direct zichtbaar omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. Voor een optimaal resultaat is en kuur van 4 tot 6 behandelingen nodig.

Hyaluronzuren

Bij het ouder worden neemt de hyaluronzuur (HA) productie af. De huid wordt slapper en gaat rimpels vertonen. Hyaluronzuur zorgt overal voor een gehydrateerde en elastische huid. Fillers op basis van HA zijn wereldwijd het meest populair. Dit is voornamelijk vanwege de al jaren aangetoonde veiligheid van het product. Bij SkinDoctor wordt gebruik gemaakt van hyaluronuren waarvan al jaren wetenschappelijk bewezen is dat het zeer veilig en betrouwbaar is. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar en houdt gemiddeld 6 tot 18 maanden aan afhankelijk van het behandelde gebied. Er wordt onder andere gewerkt met Stylage, Juvederm en Restylane.

SkinDoctor – Medical & Cosmetic Clinic

De cosmetisch artsen van SkinDoctor zijn allen BIG geregistreerd en lid van de NVCG.

Gratis consult op onze nieuwe locatie Wassenaar?

Maak nu met ons een afspraak op onze nieuwe locatie Wassenaar

Onze berichten op Instagram

Afspraak maken?

Klik hier

Benieuwd naar onze webshop?

Klik hier